No Returns spiller glad jazz på Kulturnatten. Privatfoto

No Returns spiller glad jazz på Kulturnatten. Privatfoto

Kulturnatten i Kedelhuset

Masser af arrangementet i Kedelhuset til Kulturnat

Kultur Det koger og damper under Kedelhuset på Kulturnatten 21. September.

Denne aften inviteres du ind i en fortryllende musikalsk verden, hvor forskellige kulturer mødes, hvor historier fortælles og livsglæde skabes.

I Millenniumkvindernes Café oplever man dansk hygge, drikker serbisk kaffe og dertil er der smukke hjemmebagte kager. Det sker fra klokken 17 til 22.30.

Det er også muligt at høre Millenniums Børnekor. Børnene har gået til modersmålsundervisning i serbisk, og har lært det kyrilliske alfabet. De er nu blevet så dygtige, at de vil synge deres nationale sange og digte. Det sker fra klokken 17.15 til 17.45, skriver Kedelhuset i en pressemeddelelse.

Tryl og swing

Har du lyst til at trylle? Så har du nu chancen. Steen H fører dig ind i den magiske verden med et spændende trylleshow. Han vil demonstrere, hvordan alle med enkle midler kan lære at udføre overraskende trylletricks. Kom og oplev et morsomt og inspirerende show, som vil overraske både børn og voksne. Det sker fra klokken 18 til 18.30.

Er det swing, der trækker, så kom og oplev "No Returns" fem musikere med jazz i blodet. De spiller jazz fra de glade traditionelle og swingende år, hvor mange af de velkendte evergreens blev skabt. Koncerten er på en time fra klokken 18.45 til 19.45.

Asger Berg, lokalhistorisk forfatter, fortæller på Kulturnatten om, hvordan en række af hans lokalhistoriske artikler er blevet gravet frem. Privatfoto

Asger Berg, lokalhistorisk forfatter, fortæller på Kulturnatten om, hvordan en række af hans lokalhistoriske artikler er blevet gravet frem. Privatfoto

Det er også muligt at høre Asger Berg, lokalhistorisk forfatter, fortælle muntert om, hvordan en række af hans lokalhistoriske artikler er blevet gravet frem. Vi skal for eksempel på loppemarked, ud i muddergrøften og under gamle gulvbrædder. Det er fra klokken 20 og en time frem.

Det er bandet "Grønnegade Jazzband", der slutter kulturnatten af i Kedelhuset med løssluppen glad og svingende traditionel jazzmusik, udført med entusiasme af garvede og rutinerede jazzmusikere, skriver Kedelhuset i deres pressemeddelelse. Bandet spiller fra 21 til 22.15.

Publiceret 13 September 2018 14:00