Lastbilchauffører møder frivilligt op på hospitalet i Hillerød og lader børn kravle ind i førerhuset på de store vogne. Arkivfoto

Lastbilchauffører møder frivilligt op på hospitalet i Hillerød og lader børn kravle ind i førerhuset på de store vogne. Arkivfoto

Lastbiler besøger børn på hospitalet

glæde En helt masse lastbilchauffører parkerer deres lastvogn ved hospitalet i Hillerød ved børneafdelingen på Dyrehavevej lørdag 8. september klokken 11.30-13.30.

Her kan børn, som er indlagt på hospitalet - og andre interesserede, prøve at komme ind og sidde bag rattet i lastbilernes førerhuse, dytte, få lidt slik eller snacks med mere.

Det er gruppen 'Lastbiler for børn', som står bag arrangementet. Den er stiftet med det formål at give børn, der har en anstrengt hverdag med sygdom og sygehus, en god oplevelse og for at få deres tanker afledt fra dette for en kort stund og give dem nogle glade timer. De kommer med et passende antal lastbiler, der er tilpasset de enkelte arrangementer, så børnene i nogle timer frit kan nyde selskabet af nogle store lastbiler, som de kan få lov at udforske på nært hold.

Alle, der stiller op, gør det frivilligt i deres fritid, og arrangementerne er non-profit og non-kommercielle.

Det er femte gang, at lastbilchaufførerne besøger hospitalet i Hillerød.

Man kan læse mere på Facebooksiden ’Lastbiler for børn’.

Publiceret 03 September 2018 14:00