Nora Dalum, som oprindelig er fra Melby, spiller på Kaffebar den 16. august.

Nora Dalum, som oprindelig er fra Melby, spiller på Kaffebar den 16. august. Pressefoto

Pop-up-koncert: Sangskrivere varmer op i Hillerød

koncert Copenhagen Songwriters Festival, der fejrer 10 års jubilæum sidst på måneden, markerer jubilæet med en gratis pop-up-koncert på Kaffebar i Hillerød torsdag den 16. august.

Her kan man opleve en række lokale navne, som også optræder på festivalen i København.

"Hillerød bugner med musiktalenter. Så meget at de fylder godt i årets program for Copenhagen Songwriters Festival. Folkene bag festivalen mener, at det skyldes den vedvarende talentudvikling, som blandt andet Klaverfabrikken har været primusmotor for, samt at der er lokale scener, hvor de unge i Hillerød og omegn kan prøve kræfter med det at skrive sange og optræde. Derfor sender festivalen en tak til Hillerød i form af en eftermiddag på Kaffebar med en række lokale Hillerød-navne," skriver Copenhagen Songwriters Festival i en pressemeddelelse.

Blandt de lokale navne, der optræder på Kaffebar, er, Anders Kozuch, der netop har optrådt på den lokale festival New Note og som er en fast del af Klaverfabrikkens Red Hill Songwriters gruppe. Han optræder sammen med Anne Geertsen under navnet Anelogi til årets Copenhagen Songwriters Festival.

Og Nora Dalum, som oprindelig er fra Melby, spiller på Kaffebar. Hun er en ung, lovende sangskriver. Tekstuniverset er dansk og minder om 70’ernes socialrealisme/knækprosa, men med et moderne tvist.

Frederik Damhus spiller også på Kaffebar den 16. august.

Frederik Damhus spiller også på Kaffebar den 16. august. Pressefoto

Spillende værter

De spillende værter er to rutinerede kræfter i form af Frederik Damhus og Benjamin Aggerbæk. Frederik Damhus, der oprindelig er fra Hillerød, er pladeaktuel med albummet September Sounds, der udgives den 14. september.

"Benjamin Aggerbæk er svaret på en moderne jazzcrooner og prisvindende sangskriver i eget navn. Han leverer charmerende swing og klassisk inderlighed, der blandt andet har opnået airplay på P8 Jazz," står der i pressemeddelelsen.

Begge er værter for den faste Red Hills Open Mic på Kaffebar og optræder desuden også begge på årets Copenhagen Songwriters Festival.

Arrangementet på Kaffebar finder sted torsdag den 16. august mellem klokken 16 og 18.

mw

Publiceret 09 August 2018 11:00