Kulsvierkoret øver hver torsdag klokken 19.

Kulsvierkoret øver hver torsdag klokken 19. Foto: Kulsvierkoret

Kulsvierkoret tager hul på ny sæson - vil du være med?

sang Kulsvierkoret har første korprøve efter sommerferien torsdag den 16. august. Alle, der kan lide at synge, og ved med sig selv, at de synger rent, er velkomne til at komme og være med.

"Vi mødes altid i Smedens Hus lige ved siden af Alsønderup Kirke klokken om torsdag klokken 19, laver opvarmning, synger en times tid, holder en god, lang kaffepause med grin og latter, synger en times tid igen og slutter altid med at synge en aftensang eller to fra Højskolesangbogen. Vi går hjem senest klokken 21,30," fortæller korleder Grethe Egerup.

"Vi siger velkommen til alle. Der er dog nogle, der får en lidt kærligere velkomst end andre: Nemlig herrerne - og de damestemmer, der er i den dybe ende," siger korlederen.

Koret synger et bredt udsnit af danske sange, svenske viser, gamle klassiske satser, rytmiske satser af nutidige sangeres numre, folkemusik, musik til brug i kirken, musik vi synger på plejehjem og institutioner, musik, der kan synges ved sølvbryllupper og ved andre festlige lejligheder.

De første tre gange, man deltager, er prøvegange, og de er gratis. Har man derefter lyst til at fortsætte, så koster det 375 kroner for et år.

Du kan høre mere ved at kontakte korleder Grethe R. Egerup på 20 82 63 15 eller på email graslace.tul@gmail.com.

mw

Publiceret 04 August 2018 16:00