Dario Campeotto giver koncert i Uvelse Kirke 8. august. Pressefoto

Dario Campeotto giver koncert i Uvelse Kirke 8. august. Pressefoto

Stadig billetter til Dario-koncert

Er man hurtig, kan man stadig opleve Dario Campeotto til kirkekoncert

Ulvese Uvelse menighedsråds bidrag til sommerfestdagene i Uvelse er en sommerkoncert i Uvelse kirke, onsdag 8. august kl. 19.30 med den legendariske Dario Campeotto.

I 1961 deltog Dario i det danske Melodi Grand Prix med sangen ‘Angelique’ og vandt, og herfra gik det stærkt:

"Jeg plejer at sige, at jeg vandt Melodi Grand Prix i 1961, og så har jeg ikke været hjemme siden. I hvert fald ændrede sejren mit liv totalt, for efter sejren begyndte en hæsblæsende turné, der varede en 2-3 år," fortæller Dario Campeotto i en pressemeddelelse.

Det letteste i verden ville være at fortsætte refrænsanger-karrieren, men sådan skulle det ikke være, Dario havde mod på at prøve kræfter med andre af branchens forskellige facetter.

Gennem årene har man oplevet ham i mange forskellige sammenhænge, og Dario Campeotto har blandt andet kastet sig over musicals, film, revyscenerne og ikke mindst de utallige TV-transmissioner med blandt andet radiounderholdningsorkestret. Det beviser blot, at Dario Campeotto formåede at tage udfordringerne op, og at han hører til blandt eliten indenfor dansk showbizz.

Kirkedøren åbnes kl. 19 og der er stadigvæk billetter til kirkekoncerten.

Billetter kan købes hos Byens Bedste Brugskunst, Lyngevej 3, Uvelse tlf. 24654048 eller Bente Præstiin tlf. 20669474. Kan også købes på MobilePay 93549 med navn og afhentes eller købes ved kirkedøren 1 time før koncerten.

logy

Publiceret 26 July 2018 17:00