Marianne Schepelern er blandt de 53 kunstnere fra BFK, der udstiller.

Marianne Schepelern er blandt de 53 kunstnere fra BFK, der udstiller.

53 kunstnere udstiller i Vandrehallen

Sommerudstillingen med nordsjællandske BKF-kunstnere kan opleves fra fredag 27. juli

kunst Igen i år byder Vandrehallen på Sommerudstillingen med nordsjællandske kunstnere tilknyttet Billedkunstnernes Forbund. I år udstiller 53 kunstnere på den fælles medlemsudstilling, der åbnes med fernisering fredag 27. juli.

Ved Sommerudstillingen, der indtager hele Vandrehallen på Hillerød Bibliotek sommeren over, præsenterer de deltagende kunstnere nye værker, som spænder over en bred variation af udtryk. Som en tour de force gennem kunstens teknikker byder de godt 100 værker på maleri, grafik, fotografi, skulptur og installationskunst inden for genrer som konkret kunst, naivisme, surrealisme og abstraktion.

Igennem de senere år har arrangørerne af udstillingen valgt ikke at give den et tema.

"Uden et tema er den enkelte kunstner stillet frit med hensyn til, hvad man vil vise , hvordan man vil udtrykke sig, og hvad man vil fortælle. Også betragteren er stillet frit og kan gå til værket 'ucensureret' uden at skulle søge efter skjulte eller tydelige referencer," forklarer Formand for Billedkunstnernes Forbund i region Nordsjælland Jørgen Willerup i en pressemeddelelse.

Åbner med musik og vin

Ved ferniseringen fredag 27. juli kl. 15.30-17.30 holdes åbningstale holdes af Bente Claudi, medlem af kultur- og fritidsudvalget i Hillerød, biblioteket byder på et glas vin, og Trip Duo bidrager med gypsy-swing, fusionsjazz og andre musikalske overraskelser.

Udstillingen kan ses til og med 23. september. Se mere på www.facebook.com/vandrehallen og www.hilbib.dk.

jesl

Publiceret 22 July 2018 08:00