Gribskov Hårde Kerne inviterer igen til vandretur. Modelfoto

Fødselsdag med den hårde kerne

Gribskovens Hårde Kerne inviterer på vandretur i Gribskov lørdag 7. juli

motion Gribskovens Hårde Kerne fylder 45 år og markerer det med en fødselsdagsvandring i Gribskov lørdag 7. juli med start kl. 9 fra Kernehuset bag Enghavehus, Helsingevej 2, Hillerød.

Alle ruter er tydeligt afmærket med pile og bånd. Der udleveres også rutekort. Ruterne nedtages kl. 13, og alle skal være i mål senest kl.15. Ved start og mål kan købes formbrød med ost og spegepølse samt drikkelse til rimelige priser. Medbragt mad og drikke må ikke nydes på startstedet.

Der er mulighed for at gå 5, 10 og 15 km. Det koster 20 kr. at deltage i vandringen. Ønsker man desuden et diplom, er prisen 25 kr. i alt. Børn ifølge med en voksen deltager gratis og modtager desuden et diplom.

450 medlemmer

Vandreforeningen i Hillerød, Gribskovens Hårde Kerne, har cirka 450 medlemmer og har to ugentlige vandredage i Gribskov. Normalt foregår turene fra Kernehuset bag Enghavehus.

Seniorgang er hver tirsdag kl. 10, hvor cirka 100 medlemmer hver gang møder op for at gå en tur i Gribskov. Der kan vælges mellem ture på ca. 3, 5, 7 og 10 km.

Desuden er der vandreture om vinteren lørdag formiddag kl. 10.00. Fra ca. 1. april er det onsdag aften kl. 18.30. Her kan vælges mellem ture på 5 og 10 km.

Stedkendte turledere

Stedkendte turledere sørger for at guide rundt i skoven. Der sluttes af med medlemmers medbragte kaffe og socialt samvær.

Man kan læse mere på foreningens hjemmeside www.gribskovenshaardekerne.dk.

jesl

Publiceret 05 July 2018 15:00