Der er både kreativ udfoldelse, højtlæsning og hygge på biblioteket til sommercamp i ferien. Arkivfoto: Claus Beyer

Der er både kreativ udfoldelse, højtlæsning og hygge på biblioteket til sommercamp i ferien. Arkivfoto: Claus Beyer

Sommerferie: Børnebiblioteket kribler og krabler

Der er både spillebule, højtlæsning, film og krea-værksted på biblioteket i Hillerød

Sommerferie Tre dage i sommerferien vil der være aktiviteter i børnebiblioteket i Hillerød, hvor insekter og kreativitet er i højsædet. I forbindelse med årets Summer Camp foregår der ting og sager på biblioteket i dagene 4. til 6. juli.

Der er 'Krible Krable værksted', hvor man kan sætte sig i ro og mag ved et af deres kreaborde mellem kl. 10 og 16. De mindre børn kan lave sjove insektdyr af Foam Clay, flamingokugler og træpinde. De lidt større børn kan sætte sig ved deres lysborde og lave en stofpose med insektbillede efter eget valg. Derudover vil forældre og børn kunne finde masser af inspiration til gør-det-selv-aktiviteter, lege samt viden om insekternes verden, over og under jorden, så alle kan blive klogere på smådyrenes forunderlige verden.

Spillebule

”Spillebulen” i Kulturrummet tilbyder hygge med brætspil, FIFA spil o.s.v for de større børn kl. 10-16. I tidsrummet 13-16 har biblioteket alle tre dage besøg fra ”Topdeck”, der vil introducere flere spil og diverse spillekort. Det vil i det tidsrum være muligt at købe kort fra Magic spillene: The Gathering, Pokemon, Yu-Gi-Oh og Dragenball Super.

Højtlæsning og filmhjørne

Hver dag er der højtlæsning. Kl. 11.00 for de 4-5 årige, kl. 13.00 for de 6-8 årige og kl. 15.00 for de 9-11 årige. Her kan deltagerne høre nogle af Børnebibbernes favoritter.

Filmhjørnet viser film kl. 10.30 og kl. 14.00.

Der er også Bog Læse-loungen med hænge ud-miljø i sækkestole og sofaer og masser af læsestof.

”Hilberts Børnebar” tilbyder seje insektdrinks til dem, der tør mellem kl. 10.15-11.00 og kl. 13.30-14.30.

Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding.

Publiceret 01 July 2018 07:00