F43 Adults Hip Hop Formation fra VJCDans i Hillerød er danmarks bedste. Nu venter europamesterskabet. Pressefoto

F43 Adults Hip Hop Formation fra VJCDans i Hillerød er danmarks bedste. Nu venter europamesterskabet. Pressefoto

Hillerød-dansere er danmarksmestre

Hip hop F43 Adults Hip Hop Formation, som holdet hedder ved VJCDans i Hillerød, er blevet kåret som danmarksmestre for femte år i træk. De tog endnu engang pokalen med hjem ved Danmarksmesterskaberne i Hip Hop i Horsens.

"Der skal bruges mange timer, man skuer til konkurrenterne og videofilmes og der trænes igen og igen. Først havde vi en finaleplads hjemme, så en fjerdeplads, næste år en andenplads og endelig kommer førstepladsen i hus første gang i 2014. Den har vi beholdt siden," fortæller Vibeke Christensen fra VJCDans i en pressemeddelelse.

Ni ud af 22 danserne på dette voksne Hip Hop Formationshold har været med til at vinde alle fem gange. Det er Victor Roskvist, Johanne Gutting, Stephanie Hogrefe, Cathrine Johansen, Karoline Schiødt, Thea Novotni, Victoria Hogrefe, Sara Styrmer og Anne Kathrine Olesen. Det giver er ualmindelig rutine for holdet, for hele teamet, at der er stabilitet. Ved europamesterskaberne i Hip Hop 2017 vandt de sølvmedajle. Nu gælder det endnu et europamesterskab, som afholdes i Bremerhaven i Tyskland. logy

Publiceret 30 June 2018 14:00