Preben Elkjær holder foredrag i Nødebo den 11. august. Her ses han i aktion i en landskamp mod Skotland i 1986.

Preben Elkjær holder foredrag i Nødebo den 11. august. Her ses han i aktion i en landskamp mod Skotland i 1986. Foto: NORDFOTO/Ritzau Scanpix

Preben Elkjær kommer til Nødebo

Den tidligere landsholdsspiller fortæller om sit fodboldliv og sin lange karriere på fodboldbanen

Preben Elkjær støtter Stafet for Livet i Nødebo og giver lørdag den 11. august et foredrag med uddrag af hans fantastisk populære show, som trækker fulde huse landet over.

Preben Elkjær var en af verdens bedste angribere i 1980’erne. Han spillede 69 A-landskampe for Danmark og scorede 38 mål. Han er blevet kåret til Årets Fodboldspiller i Danmark og optaget i sportens Hall of Fame. Han er æresborger i Verona, hvor han i sin tid scorede i strømpesokker i en turneringskamp, og det var bl.a. med til at sikre klubbens første og hidtil eneste mesterskab.

Og det siges, at han nok er den bedste forward, der nogensinde er født med dansk pas.

Og nu stiller han altså op for Stafet for Livet, der i år for første gang afholdes i Hillerød-området. Stafet for Livet er et døgn med 24 timers fokus på kræftsagen. Stafet for Livet er ikke et motionsløb, men en stafet i eget tempo, hvor alle kan være med uanset alder og fysik.

Stafet for Livet startede i USA og afholdes nu i 29 lande og altså også i Danmark. I 2012 var der 16 stafetter rundt om i landet. Og i 2017 blev der afholdt 64 stafetter over hele Danmark, mere end 70.000 deltog, og der blev samlet 27 mio. kr. ind til Kræftens Bekæmpelse.

Vil man vide mere om stafetten, kan man klikke ind på hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/stafet/noedebo eller facebooksiden Stafet for Livet Nødebo Man kan også kontakte stafettens formand Betina Carlsen på mail bca@outlook.dk.

mw

Publiceret 17 June 2018 11:00