Anna Weinreich her på billedet er en af de omkring 10 sangere, der giver koncert i Cafe Havehuset i løbet af sommeren. Pressefoto

Anna Weinreich her på billedet er en af de omkring 10 sangere, der giver koncert i Cafe Havehuset i løbet af sommeren. Pressefoto

Nyt samarbejde: Frokostkoncerter hele sommeren i Café Havehuset

Nyt samarbejde mellem Klaverfabrikken og Café Havehuset betyder koncerter hele sommeren

Musik Den lille socialøkonomiske cafe midt i barokhaven, Cafe Havehuset og kulturhuset Klaverfabrikken har indgået et nyt samarbejde med sangskriverklubben Red Hill Songwriters i centrum. Henover sommeren vil et mindre udvalgt af klubbens mere end 70 aktive sangskrivere spille frokostkoncerter.

18 koncertdage

Hele 18 koncertdage bliver der henover sommeren og sangskriverne vil både spille deres egne sange samt fortolkninger af mere kendt artister og bands. Cafe Havehusets daglige leder Mette Schou Hansen er glad:

”Cafe Havehuset er meget glade for samarbejdet med Klaverfabrikken om frokostmusik på terrassen over sommeren. Det giver en utrolig dejlig stemning. Musikken spilles, så gæsterne stadig kan hyggesnakke og nyde deres frokost. Det er gratis at slå sig ned på terrassen og lytte til musikken, blot man nyder noget fra cafeen samtidig for eksempel kaffe, frokost eller en sommerkold øl,” fortæller hun i en pressemeddelelse.

Det giver en utrolig dejlig stemning. Musikken spilles, så gæsterne stadig kan hyggesnakke og nyde deres frokost

På jagt efter nye muligheder

På Klaverfabrikken er de også begejstrede for det nye samarbejde.

”Vi er hele tiden på jagt efter spillemuligheder for vores mange dygtige sangskrivere. Hvis man skal udvikle sig som musiker, så skal man ud og optræde og prøve sig selv og sit materiale af. Det får sangskriverne muligheden for i nogle unikke og meget hyggelige rammer i Cafe Havehuset. Samarbejdet med Cafe Havehuset er meget naturligt for Klaverfabrikken, da begge steder arbejder med udgangspunkt i sociokulturelle værdier med plads til alle og stærke fællesskaber, der styrker den enkelte. Hvem ved – måske en ny sommertradition i Hillerød er født med frokostkoncerter i Cafe Havehuset midt i barokhaven,” siger Jens Jepsen, daglig leder Klaverfabrikken.

Vi er hele tiden på jagt efter spillemuligheder for vores mange dygtige sangskrivere

Den første koncert er 20. juni og den sidste koncert bliver spillet 31. august.

Kapp

Publiceret 16 June 2018 10:00