Svend Brinkmann holder foredrag i FrederiksborgCentret i Hillerød tirsdag den 19. juni klokken 19.

Svend Brinkmann holder foredrag i FrederiksborgCentret i Hillerød tirsdag den 19. juni klokken 19. Pressefoto

Foredrag: Manden med 'nej-hatten' kommer til Hillerød

foredrag En af tidens mest populære foredragsholdere kommer til Hillerød tirsdag den 19. juni, når Svend Brinkmann besøger FrederiksborgCentret.

Svend Brinkamann har udgivet tre bestsellere – 'Stå fast', 'Ståsteder' og 'Gå glip' – der får os til at tænke over, om vi bruger vores liv på den rigtige måde. Oven i hatten er han professor, og Weekendavisen har kåret ham til at være Danmarks vigtigste intellektuelle.

"I løbet af sit tankevækkende og underholdende foredrag giver Svend Brinkmann sit bud på, hvordan vi kan genvinde ejerskabet over vores egen tilværelse. Hans foredrag tager afsæt i de ti kritiske værdier, som han lancerede i salgssuccessen 'Ståsteder'. Og så fortsætter foredraget over i de temaer, som han tager op i 'Gå glip', der er hans seneste storsælger. Her går han i dybden med, hvordan vi kan lære at mestre begrænsningens kunst. Og hans pointe er, at vi faktisk opnår et bedre liv, hvis vi vælger at gå glip af nogle af de utallige tilbud, som vi ustandseligt bombarderes med," skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Det er FOF Nord og FrederiksborgCentret, der står som arrangører af foredraget, og billetter, der koster 195 kroner, kan købes på www.fof-nord.dk eller telefon 70 26 32 26.

mw

Publiceret 10 June 2018 09:00