Alle klassiske biler, lige fra Renault 4 til åbne sportsvogne, kan deltage i turistklassen i Oresund Rally.

Alle klassiske biler, lige fra Renault 4 til åbne sportsvogne, kan deltage i turistklassen i Oresund Rally. Foto: Oresund Rally

Har du en klassisk bil: Bliv rallykører for en dag

Alle med en klassisk bil kan prøve 'slow rally', når Oresund Rally køres den 9. juni med start og mål i Hillerød

Den 9. juni køres Oresund Rally - og alle, der har en klassisk bil, kan køre med.

Oresund Rally er nemlig ikke kun et krævende pålidelighedsrally for landets dygtigste klassiske bilsportskørere. Det er også det løb i Danmark, hvor alle med en klassisk bil kan deltage i løbets turistklasse helt uden særlige forudsætninger.

"I turistklassen nyder man en dejlig dag i smuk natur uden at skulle frygte for skrammer på bilen eller i selvtilliden. Alle biler, lige fra VW 1200 til Jaguar E, kan deltage," fortæller event organizer Michael Eisenberg fra Dansk Rally Club i en pressemeddelelse.

Inden løbet starter, markerer deltagerne den korrekte vej i deres rutebog.

Inden løbet starter, markerer deltagerne den korrekte vej i deres rutebog. Foto: Oresund Rally

Oresund Rally finder sted lørdag den 9. juni med start og mål i Hillerød. Undervejs kommer deltagerne i turistklassen ud på en cirka 200 kilometer lang tur ud i det smukke sommerlandskab i Nordsjælland og Hornsherred. Det eneste, der er brug for, er bil, kører og navigatør.

"Oresund Rally handler om skønne klassiske biler, spændende mennesker og smukke veje, og det skaber vi sammen med deltagerne," siger Michael Eisenberg.

Du kan læse mere om løbet på www.oresundrally.org. Sidste tilmeldingsfrist, hvis du vil køre med, er mandag den 4. juni.

mw

Publiceret 29 May 2018 15:00