Fotojournalist og billedkunstner Sofie Amalie Klougart fortæller om sine billeder 31. maj på Hillerød Bibliotek. Pressefoto

Fotojournalist og billedkunstner Sofie Amalie Klougart fortæller om sine billeder 31. maj på Hillerød Bibliotek. Pressefoto

Torsdagscafé med prisvindende fotograf

Hillerød Bibliotek inviterer til en ekstraordinær sommerudgave af torsdagscafé 31. maj klokken 16 til 17. Her kan man møde den prisvindende fotograf og kunstner Sofie Amalie Klougart, som står bag Vandrehallens aktuelle udstilling ”Kaldet – landskab for myter”.

Sofie Amalie Klougart er udråbt til én af sin generations mest talentfulde fotografer. Hun er uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har gjort kometkarriere som både billedkunstner og freelancefotograf for blandt andet Dagbladet Information og New York Times.

Til torsdagscaféen fortæller hun om sin aktuelle udstilling i Vandrehallen, ”Kaldet – landskab for myter”, hvor hun viser fotos fra Israel og Palæstina. Udstillingen er baseret på rejser til det både myteomspundne og konflikthærgede land og undersøger de mange forestillinger og fortællinger, som knytter sig til området. Klougart vil berette om de oplevelser, som har bragt hende tæt på både turismeindustrien i Jerusalem og de mennesker, som bor i byen. Det er gratis og kræver ingen tilmelding.

Publiceret 27 May 2018 06:00