Mezzosopran Anne-Sofie Søby Jensen kan opleves i Ullerød Kirke.

Mezzosopran Anne-Sofie Søby Jensen kan opleves i Ullerød Kirke.

Klassisk koncert i Ullerød kirke

Mezzosopran Anne-Sofie Søby Jensen synger sommeren i gang

Det lokale talent Anne-Sofie Søby Jensen, som er født og opvokset i Gadevang, giver koncert i Ullerød kirke søndag 27. maj kl. 19.30.

Hun er mezzosopran, og med sig har hun sin faste akkompagnatør Markus Kvint.

Temaet for koncerten er “Sommernætter”. De vil fremføre uddrag af Berlioz' “Les Nuits d'été” ('Sommernætter' på fransk). Derudover har de også R. Schumanns sange til tekst af H.C. Andersen (op. 40) samt uddrag af hans Liederkreis op. 39. Men ingen sommernætter uden en dansk/nordisk blomsterbuket af Carl Nielsen, Grieg og Alfvén.

Anne-Sofie Søby Jensen (f. 1991) studerer sin Mastergrad i Opera på Royal Academy of Music i London. Både i London og herhjemme er hun en efterspurgt oratoriesolist.

I 2016 sang hun hovedrollen i Ravels opera “L'enfant et les Sortileges” på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og har for nylig sunget Octavian i uddrag fra Strauss' “Rosenkavaleren”. I 2013 vandt hun “Unge Sangere” samt modtog to andre priser i samme i samme konkurrence.

Markus Kvint tog solistexamen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København i foråret 2017. Forinden havde han studeret på Hochschule für Musik Franz Liszt i Weimar, samt ved KMH i Stockholm i Anders Kilströms pianoklasse. For tiden studerer han hos pianisten Konstantin Bogino i Bergamo, Italien.

Der er gratis adgang til koncerten.

Markus Kvint akkompagnerer.

Markus Kvint akkompagnerer.

Publiceret 21 May 2018 16:00