Café Slotsbio viser dramatisering af Andrea Bocellis liv.

Café Slotsbio viser dramatisering af Andrea Bocellis liv.

Slotsbio sørger for film-afslutning på byfesten

Café Slotsbio viser 'The Music of Silence' som afslutning på Hillerød Slotssø Byfest

Café Slotsbio viser som afslutning på Hillerød Slotssø Byfest filmen 'The music of Silence' søndag 3. juni klokken 20.

Filmen er et biografisk drama om handler om den levende legende Andrea Bocellis liv. Filmen er instrueret af den Oscar-nominerede instruktør Michael Radford. I hovedrollerne ses blandt andre Antonio Banderas og Toby Sebastian.

Filmen får ikke ordinær biografpremiere i Danmark, så det er et eksklusivt arrangement.

Færreste kender hans kampe

De fleste kender den italienske tenor Andrea Bocelli - hans stemme, hans sange og hans enorme internationale popularitet. De færreste kender til Andrea Bocellis privatliv og de kampe, han har været igennem. Han blev født med grøn stær og dårligt syn. Ret hurtigt blev musik en væsentlig del af den unge mands interesser, og opdagelsen af at hans stemme var ham 'givet af englene' samt det faktum, at han begyndte at spille klaver i 6 års alderen, gjorde ham hurtigt kendt i og omkring hans fødeby Lajatico i Toscana, hvor han vinder flere talentkonkurrencer. Ved en ulykke som 12-årig blev han helt blind. Men på trods af stor modgang gav han ikke op. Drevet af ambitioner og sin passion for musikken arbejdede han hårdere end nogen anden for at opnå sit mål. 

Smag deres vin

Bocelli-familien har siden 1831 produceret klassiske, italienske vine fra deres vingård i Lajatico, i Toscana, en slægtsgård som blev grundlagt i 1730. I forbindelse med filmpremieren giver Slotsbio deltagerne mulighed for at smage et glas af Bocellis egen vin, som er inkluderet i billetprisen.

Billetterne, som er inklusiv et glas Bocelli-vin, er sat til salg på www.slotsbio.dk.

Publiceret 14 May 2018 14:00