Salto inviterer til lounge for gravide

Graviditet er ikke en sygdom. Det er den gængse opfattelse af graviditet i samfundet, og det er jo rigtig nok. Men netop det fokus kan være grunden, til at mange gravide forsøger at nedtone eller skjule alle de spørgsmål og tanker, der helt naturligt opstår, når en graviditet sætter gang i en masse processer i både krop og sind.

Derfor præsenterer Salto nu Gravidlounge. En aften hvor der er plads til at være gravid, med alle de følelser, hormonelle påvirkninger, skavanker og ikke mindst skæve, skøre og pinlige oplevelser og spørgsmål en graviditet medfører - første gang mandag 14. maj klokken 17-19.30.

Fik du læst: Tyv stjal frimærkesamling til 30.000 kroner

De starter aftenen med aftensmad og hyggeligt samvær for dem, der har tid/lyst, og fortsætter derefter med et par timers snak, grin og måske også lidt hormonelle tårer, for dem er der nemlig også plads til her.

Loungen er ledes jordemoder Ditte Aagaard, som har mere end 18 års erfaring med gravide, fødsler, amning, småbørn osv. Hun sørger for et fagligt oplæg og bidrager undervejs med relevante historier, små youtube-klip, fysiologiske opklaringer m.m.

Gravidlounge er et frirum og et fællesskab, hvor det er muligt at dele alt det skønne, hårde og mærkelige en graviditet medfører og hvor deltagerne kan få svar på alle de spørgsmål, de går og tumler med eller de spørgsmål, de slet ikke vidste, de havde.

Der er Gravidlounge en gang om måneden i SALTOs café i Støberihallen. De mødes en gang mere inden sommerferien mandag 11. juni.

Info og billetter: www.saltofamilieaktiviteter.dk.

Publiceret 13 May 2018 06:00