Moses: ’Andreas’ er blandt de første offentliggjorte navne til årets New Note Festival. Pressefoto: Dennis Morton

Moses: ’Andreas’ er blandt de første offentliggjorte navne til årets New Note Festival. Pressefoto: Dennis Morton

New Note Festival klar med de første navne

Hillerøds musikfestival byder bl.a. på Emil Kruse og Silent Laika

Arrangørerne kan nu præsentere Emil Kruse, Fugleflugten, Moses: 'Andreas' og Silent Laika som de fire første navne til New Note Festival 2018.

New Note Festival er Hillerøds musikfestival med frivillighed, bæredygtighed, lokal forankring og vækstlagsmusik som de bærende søjler. Den 13. udgave af festivalen løber af stablen 2.-4. august.

Fik du læst: Vind billetter til Jan Gintberg i Hillerød

Emil Kruse har været en del af grime-duoen Sleng. I 2016 udgav han for første gang musik i eget navn med debut-EP'en 'Slumromantiker.' Sidste nye EP er 'I Dine Blå'.

Med en velfungerende blanding af dance, pop og dansksproget hiphop, dækker Kruses repertoire over velproducerede ørehængere, som hver og en bærer lyden af et hit, skriver New Note Festival i en pressemeddelelse.

Dansk lyrik og inderlighed

Fugleflugten fik deres gennembrud i 2017 med udgivelsen af debut-EP'en 'Bælgevækker'. Samme år spillede bandet på Roskilde Rising, og i januar i år var de en del af 'Vegas Udvalgte'.

Fugleflugtens fire medlemmer frembringer et drømmende shoegaze-univers af dansk lyrik, energi og inderlighed.

Moses: 'Andreas' dækker over sangskriver Andreas Odbjerg og producer Moses Fiellau, der tilsammen skaber et R&B-pop-univers af fængende danske tekster og elektronisk lyd. Med debut-EP'en 'Tryghed Er Støj' fra 2015 høstede den fynske duo flere gode anmeldelser. Flere af deres singler har hittet på P3, hvoraf singlen 'Gazeller' fik en plads som P3's uundgåelige. I 2016 udkom albummet 'Bærer Vi Hinanden', og nyest er singlen 'Super Like' fra 2017.

Silent Laika er et ungt dansk band, der på nuværende tidspunkt har tre singler bag sig. De fire medlemmer udgør en original lyd, hvor elementer fra psych-rock og shoegaze spiller sammen. Silent Laika har album-release 10. februar.

Også Emil Kruse er blandt de offentliggjorte navne. Pressefoto

Også Emil Kruse er blandt de offentliggjorte navne. Pressefoto

Billetsalg i februar

Resten af programmet vil løbende blive offentliggjort hen over foråret.

Billetter bliver sat til salg i midten af februar og kan købes på www.newnotefestival.dk. jesl

Publiceret 04 February 2018 10:00