Ny læsekreds på tværs af kommunegrænser:

Lær de lokale forfattere at kende

Hillerød Bibliotek med i læsekredsen ’Bøger fra Baghaven’ med start i februar

Hillerød Bibliotek er et af de otte biblioteker fra Nordsjælland, der er med i et nyt initiativ på tværs af kommunegrænser - den fælles læsekreds 'Bøger fra Baghaven'.
I hele 2018 kan deltagerne dykke ned i bøger skrevet af forfattere, der alle stammer fra eller bor i Nordsjælland, blandt andet Dy Plambeck, Robert Zola Christensen og Simon Fruelund.

Forfattere inviteret med

Forfatterne er også inviteret med til møderne, så der er chance for, at der kan opstå et spændende møde mellem læser og forfatter.
De otte læsekredse bliver oprettet på hvert sit bibliotek, som på skift læser de samme bøger. I starten af 2019 inviteres deltagerne og forfatterne til et fælles arrangement på Kulturværftet i Helsingør, så alle kan møde hinanden.
Formålet med 'Bøger fra baghaven' er at bibliotekerne ønsker at være med til at styrke og nære kendskabet til de lokale forfattere i Nordsjælland, fremgår det af en pressemeddelelse.
'Bøger fra baghaven' er også første trin af et spirende projekt, hvor biblioteker i Nordsjælland samarbejder på tværs af kommunegrænser om lokal litteraturformidling.
'Bøger fra Baghaven' bliver tilbudt af bibliotekerne i Hillerød, Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Halsnæs og Helsingør.
Man skal kan kun møde i sit eget bibliotek, det er gratis at deltage, og det afsluttende arrangement er ligeledes gratis for deltagerne.

Tilmelding 15. januar

Første mødegang er i uge 8 i februar kl. 19-20.30. Mødedato bliver offentliggjort senere, men man kan allerede tilmelde sig nu ved at skrive til laesekredse@hillerod.dk. Tilmeldingsfrist er 15. januar.
Læs eventuelt mere på www.hilbib.dk og se den komplette læseliste. jesl

Publiceret 12 January 2018 06:00

SENESTE TV