Cafemøde:

Sådan hjælper du bedst dit barn igennem skilsmissen

Cafemøde om skilsmissen udfordringer

Frivilligcenter Hillerød inviterer forældre, der er skilt eller overvejer en skilsmisse, til at deltage i et cafémøde mandag 15. januar kl. 19-21 i frivilligcentret på Fredensvej 12c.
Her holder familieterapeut Bettina Vestergaard oplæg om de udfordringer, der er, når ens børn skal vokse op i to familier.
Arrangørerne sætter fokus på både de voksnes og børnenes perspektiv – og de indbyder til dialog med forældrene. Deltagerne vil også få mulighed for at møde ligesindede og blive klogere på, hvorledes de kommer godt videre i livet.
Bettina Vestergaard er frivillig gruppeleder for trivselsgrupperne i Frivilligcentret, og hun har egen praksis (www.Skilsmissekonsulenten.dk) her i Hillerød, hvor hun rådgiver skilsmisseforældre. Hun er bl.a. uddannet familieterapeut og har i mere end 25 år arbejdet med børn og familier.

Grupper

Eva Christensen, koordinator for trivselsgrupper for børn og unge, vil også være tilstede og fortælle om frivilligcentrets tilbud til familier i skilsmisse. Der vil bl.a. være mulighed for at høre om frivilligcentrets forskellige børnegrupper og om forældregrupper for skilsmisseramte, som er frivilligcentrets nyeste tilbud til voksne.
Der serveres kaffe og te på mødet. Tilmelding er ikke nødvendig.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Eva Christensen på ec@frivilligcenter-hillerod.dk eller tlf. 48 24 19 07.

Publiceret 11 January 2018 05:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV