Anne Linnet giver koncert i Klaverfabrikken søndag den 18. marts. Pressefoto

Anne Linnet giver koncert i Klaverfabrikken søndag den 18. marts. Pressefoto

Anne Linnet giver koncert i Hillerød

En levende legende kommer til Hillerød

Af
Martin Warming

Martin Warming

Forleden kunne Klaverfabrikken fortælle, at det er lykkedes det lokale spillested at få stablet en koncert på benene med den populære svenske sanger Lisa Ekdahl på Posen til sommer. Og nu kan Klaverfabrikken føje endnu et stort navn til programmet.
Den levende legende Anne Linnet, som siden sin debut midt i 70'erne har leveret utallige hits og sange, kommer nemlig på besøg søndag den 18. marts.
“Anne Linnet har sat enorme aftryk i den danske folkesjæl. Koncerten bliver i intimt setup med Anne Linnets trio og billetterne er netop sat i salg. Til koncerten søndag den 18. marts er der plads til 250 publikummer,” skriver Klaverfabrikken i en pressemeddelelse.
På Klaverfabrikken glæder man sig naturligvis over at kunne byde velkommen til endnu en af de allerstørste danske artister.
”Siden vi blev regionalt spillested i 2013 har vi i ro og mag opbygget en koncertprofil, hvor der, udover de mange nichekoncerter indenfor et hav af mangfoldige genrer, også er blevet plads til de helt store kunstnere på Klaverfabrikkens scene. Derfor er vi enormt glade for at kunne byde en af de allerstørste danske artister velkommen. Jeg er ikke i tvivl om at der venter publikum en helt særlig søndag eftermiddag i sublimt selskab,” siger Jens Jepsen, der er daglig leder Klaverfabrikken.
Læs også: Svensk popstjerne spiller på Posen til sommer
Koncerten er en del af Klaverfabrikkens koncertserie '1'eren', som har fokus på store danske artister. Igennem de seneste år har '1'eren' blandt andre været Peter Belli, Tim Christensen, Søren Huss, Peter AG, Lars Lilholt, Teitur, Jørgen Leth og Folkeklubben.
Om en uge afsløres endnu en stor dansk artist, som kommer til Hillerød i foråret, inden det afsløres, hvem der skal varme op for Lisa Ekdahl til sommer.

null

Publiceret 11 December 2017 14:00