Mad & Alverdens Musik:

Støvet tur til Nashville

Klaverfabrikken inviterer til årets sidste omgang Mad & Alverdens Musik

MAM står for Mad & Alverdens Musik, og koncert-konceptet, som Klaverfabrikken startede op i foråret, har været en succes. Årets sidste omgang MAM finder sted på torsdag 7. december, hvor madbilletterne er udsolgt, men der er stadig et par billetter til musikken, der starter klokken 20.
Sæsonen slutter med en støvet, bluesy tur til Nashville med bandet Twang. Det er tre musikere, der samles om en fælles mikrofon i trestemmig sang. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik. De er kendt for deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem, og banjospilleren griber bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin.
MAM finder sted den første torsdag i hver måned, hvor Klaverfabrikken håber at skabe kulturvaner hos byens borgere, så det bliver lettere at fravælge sofaen, finde følgesvendene frem og gå til koncerter, der sætter alle sanser i spil.
“Det er så skønt, når publikum tør tage ny musik til sig. Vi tror, at maden og rammerne gør det nemmere, da det skaber en helhed i oplevelsen,” udtaler daglig leder Jens Jepsen i en pressemeddelelse. Mdt

Publiceret 04 December 2017 11:00

SENESTE TV