Fotografier af 'Ordet er Løs' er løs

Biblioteket åbner onsdag udstilling med højskoleelevers fotografier af litteraturfestivalen 'Ordet er Løs'

Da litteraturfestivalen 'Ordet er Løs' løb af stablen 7. oktober, var fotoelever fra Grundtvigs Højskole på pletten for at dokumentere stemningen og indtrykkene fra de mange gæster, som deltog. Nu er de bedste billeder blevet udvalgt til en udstilling, som frem til 1. december kan opleves i forhallen på Hillerød Bibliotek.
De er der alle sammen: M.C. Einar, Morten Sabroe, Jens Blendstrup, Ghita Nørby m.fl. Alle de optrædende kunstnere, som deltog til festivalen, er blevet fotograferet. De er fanget i close-ups, på afstand, i en udtryksfuld bevægelse eller i et grin. Også publikum er tilstede mellem portrætterne fra dagen, der vidner om en stemningsmættet festival med plads til både fordybelse og højt humør.
”Når en ord- og tekstfestival også er rytme, musik og mennesker i samme rum, så kan litteratur pludselig fotograferes. Elevernes opgave var at fastholde nuet fra festivalen og gøre den til en evighed på fotopapiret. Det er lykkedes,” siger fotolærer på Grundtvigs Højskole Joachim Adrian. Der er fernisering på udstillingen i forhallen på Hillerød Bibliotek onsdag d. 15. november kl. 16-17. Der bydes på et glas vin og snacks.jbe

MC Einar. Foto: Christian Lundquist

MC Einar. Foto: Christian Lundquist

Publiceret 14 November 2017 16:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV