Hør historien:

Fængslet i New York for at stille barnevogn foran restaurant

Så er der foredrag om Barnevognssagen. DOF Fritidsskoler inviterer til foredrag og debat med gratis adgang fredag 10.11. klokken 14 hos aftenskolen Salto i Hillerød.
Når man siger “Barnevognssagen” er der sikkert utrolig mange, der kan huske sagen.
I 1997 i New York City blev Anette Habel Sørensen arresteret og fængslet. Hun havde stillet sin sovende datter i en barnevogn foran en restaurant. Liv blev fjernet fra sin mor.
Denne oplevelse er beskrevet i romanen “Ormen i æblet – en barnevogn i New York”. En roman, der dermed er baseret på den virkelig hændelse, som ikke er blevet mindre aktuelle efter 20 år. Årsagen til fornyet fokus på romanen er planer om at få den oversat til engelsk med titel “A Worm in the Apple. The Pramcase of New York”.
Anette Habel Sørensen siger selv om:
“Mit helt personlige mål med at skrive romanen var en udgivelse i USA. Det udsprang af en længsel og et behov for en offentlig undskyldning, som ikke blev indfriet. Derudover er vi overbeviste om, at romanen ikke kun er Livs og mit anliggende, men også at beskrive samfundsproblemer som tillid kontra angst og friheden til at opdrage sine børn.”
Reserver gerne en plads på telefon 7020 6574.

Publiceret 08 November 2017 20:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV