Svensk folk-darling på besøg

Når Hillerød Folk Festival 9.-11. november slår dørene op for en weekend med koncerter, workshop, dans og bal, er Hillerød Bibliotek også med. Her kan man opleve den svenske folk-sangskriver Sofie Livebrant bringe poesien til live i mødet med musikken.
Det sker, når Sofie Livebrant indleder festivalen på biblioteket torsdag 9. november med sit band. Sofie Livebrant er en af Sveriges store folk-sangskrivere, som gennem en lang årrække har udmærket sig ved at krydse genrer og afprøve nye musikalske territorier.
”Vi har med stor glæde taget imod invitationen om at deltage i folk-festivalens program. Vi har fundet på et helt særligt koncertindslag, som bringer inspirationen fra en række af litteraturens store forfatterinder i samspil med svensk folk-jazz på allerhøjeste niveau,” siger bibliotekets kulturformidler, Karen Elsebeth Jensen.
Vil man derimod købe billet til koncerten på Hillerød Bibliotek, koster den 60 kroner og kan købes via Hillerød Biblioteks hjemmeside og festivalpas købes via www.klaverfabrikken.dk. jbe

Publiceret 07 November 2017 17:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV