Fire mænd i hovedrollen på Annaborgs udstilling

Der vises malerier, keramik, stentøj og porcelæn fra 5. oktober

Kunsthuset Annaborgs efterårsudstilling har fire mandlige kunstnere i hovedrollerne. I udstillingen '4godemændogdereskunst' vises der både malerier, keramik, stentøj og porcelæn fra 5. oktober, hvor der er fernisering kl. 19.30 med åbningstale og vin, og alle er velkomne.
Udstillingen på Annaborg, Frederiksværksgade 2 i Hillerød, er fordelt med Doron Silberberg og Per Christoffersen i stueetagen og Flemming H. Hansen og Tony Briffa på første sal.
Doron Silberberg laver stentøjsfigurer. Han er født i Jerusalem og uddannet ved kunstakademiet Bezalel. Siden 1975 har han boet i Danmark og arbejdet som bl.a. art-director, illustrator og Tai Chi-instruktør.
Hos Doron Silberberg får man brug for de humoristiske briller, når man støder på finurlige figurer som er små magiske universer præget af stor fortælleglæde. Doron Silberberg er inspireret af mennesker og natur, han fordyber sig i motiver der rummer liv.
Per Christoffersens malerier der vises på Annaborg, er inspireret af et ophold i USA, hvor særligt naturen og 'nativ americans' fortolkes. Solens stråler - lyset - binder alle hans kompositioner sammen.

Reportage-malerier

Flemming H. Hansen er uddannet på Skolen for Brugskunst og har mange udstillinger og udsmykningsopgaver bag sig. Han er en alsidig kunstner med ekspressive malerier med farver, mønstre og fabeldyr.
Flemming H. Hansen har i mange år dyrket 'reportagemaleriet' med akvarel og pensel. Han laver i samarbejde med drejeren Bjarne Pugaard stentøj og porcelænsarbejder, lokkeduer med ornamentering, vaser og krukker med mønstre.
Tony Briffa er keramiker og kommer fra Malta, hvor han også er uddannet.
Tony Briffa flyttede til Danmark i 2002, hvor han bor med sin familie på Tåsinge. Hans keramik er inspireret af både natur og kultur. For tiden arbejder han på underfundige fortolkninger i 3D fra sit eget liv.
Udstillingen På Annaborg kan ses til og med søndag 12. november.jesl

Tony Briffa

Tony Briffa

Per Christoffersen

Per Christoffersen

Doron Silberberg

Doron Silberberg

Publiceret 04 October 2017 14:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV