Møde:

Er det økonomisk farligt at være medlem i boligforeningen?

I fortsættelse af Ældre Sagens og Advokathusets møderække vedrørende boligforhold og seniorer, er turen denne gang kommet til andelsboligerne. Det sker på et møde den 12. september i Grønnegadecenteret.
Der vil under mødet blive talt om en belysning af andelsboligmuligheden som en absolut egnet boligform, men hvor opmærksomheden skal være på den enkeltes bestemmelsesret og hæftelsesforhold og finansiering.
Blandt emnerne, der i øvrigt berøres, er spørgsmålet om, hvordan man stifter en andelsboligforening - er valuarvurdering en god idé og hvordan kan man sikre og forbedre andelsboligens værdi?
Fik du læst: Anholdt: Narkobilist kørte 150 km/t
Kort sagt vil der være tale om en gennemgang af de væsentligste fordele og ulemper ved nye såvel som ældre – samt store og små - andelsboligforeninger.
Mødet afholdes som de øvrige seniorboligaftner i samarbejde med Advokathuset Nordsjælland ved advokat Erik Turley - denne gang i samarbejde med Arbejdernes Landsbank Hillerødafdelingen. Mødes afholdes i Grønnegadecenteret tirsdag den 12. september klokken 18.30.
De hidtidige møder har været meget velbesøgte, og alle er velkomne.

null

Publiceret 08 September 2017 14:26

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV