Mød læsehunden Mo på biblioteket

Hillerød Biblioteks læsehund kommer forbi

I løbet af efteråret fortsætter biblioteket samarbejdet med Foreningen Læsehunden. Formålet er at hjælpe børn med læsevanskeligheder eller manglende motivation. Tilbuddet er specielt for børn i 1.-4. klasse.
Aktiviteten går ud på, at det enkelte barn mødes med en hund og dens ejer på biblioteket, hvor barnet læser højt for hunden. Hunden hverken retter eller dømmer, men tilbyder nærvær, som gør barnet tryg ved at læse. Hundeejeren forholder sig neutralt under aktiviteten, men er klædt på til at støtte og opmuntre barnet, når det kræves.
Læsehunden og dens fører er et læseteam, som er uddannet og godkendt af Foreningen Læsehunden. Aktiviteten udføres på frivillig basis og er et gratis tilbud.
Læs også: Hund gør børn til bedre læsere
På Hillerød Bibliotek består læseteamet af Sanne, der er uddannet pædagog, og hendes hund Mo, der er en seks år gammel Sheltie. De besøger biblioteket lørdag 9. september kl. 10-12.
Hvis man ikke har mulighed for at komme, kan man høre mere hos Lisbet Schacht Hansen på telefon 72 32 58 00 eller mail lha@hillerod.dk.

null

Publiceret 08 September 2017 06:00

SENESTE TV