MAM-succes fortsætter på Klaverfabrikken

MAM, der står for Mad & Alverdens Musik, fortsætter i Klaverfabrikken hele efteråret. Først går turen til Paris

Musik-konceptet MAM, som Klaverfabrikken startede op i foråret, har været en succes, og derfor fortsætter MAM første torsdag hver måned hele efteråret.
Første arrangement er torsdag 7. september, hvor der er Paris og gypsyjazz på programmet, når den lokale violinist Kristian Jørgensen går på scenen med French Connection.
Fik du læst: Bandeseminar i Hillerød

Alle sanser bringes i spil

Det er Klaverfabrikkens opgave at sørge for et musikprogram, som publikum ikke lige finder alle steder, men musikpublikum vælger oftest koncerter, hvor de kender musikken. Derfor betyder rammerne rigtig meget, når Klaverfabrikken byder på verdensmusik. Sanserne skal bringes i spil, og derfor er både maden, udsmykningen og de små ekstra indslag inspireret af det land musikken kommer fra, når Klaverfabrikken inviterer til MAM.

Køkkenlinie leverer mad

Til hver MAM leverer produktionsskolen Det Musiske Kompagni en menu, som er inspireret af aftenens land. Klaverfabrikkens systue og frivillige sørger for udsmykningen og de stemningsfulde rammer, inden musikken går på og leverer en koncert med musik, radioen bestemt ikke spiller hver dag. gs

Program

7. september: MAM Paris - Kristian Jørgensens French Connection
5. oktober: MAM Cube - Jorge Cordera & Los Gran Daneses
2. november: MAM Gambia - Dawda Jobarteh
7. december: MAM Nashville - Twang

Billetter til koncerten er i salg på klaverfabrikken.dk

Publiceret 06 September 2017 15:00

SENESTE TV