Gratis orienteringsmøde om rusmidler for bekymrede forældre

Er dit barn i risikozonen, for at udvikle et misbrug? Hvornår skal vi som forældre være særligt bekymret for vores børns brug af rusmidler og hvordan påvirker de forskellige rusmidler de unge?
Det kan du høre mere om, når Rusmiddelkonsulenten på Torvet i Hillerød inviterer til et gratis orienteringsmøde onsdag den 30. august.
“Som forældre kan man være særligt udfordret, hvis man oplever at ens større barn enten ryger hash, drikker voldsomt, eller eksperimentere med andre euforiserende stoffer. Man kan opleve at kontakten til den unge bliver dårligere, og at den unges trivsel og dagligdag bliver udfordret. Som forældre kan man dermed føle sig magtesløse, bekymret og være trist eller vred over, at den unge er på vej ud af en forkert retning. Man skal huske, at der oftest er en stor sammenhæng mellem den unges trivsel og stort brug af rusmidler. Som forældre kan man ofte have mest fokus på brugen af stofferne og glemme trivslen,” lyder det fra Lasse Larsen, der er indehaver af Rusmiddelkonsulenten.
Læs også: Skole ansætter vagt for at forindre slag af stoffer
Oplægsholderne vil være Lasse Larsen, der er socialrådgiver og kognitiv misbrugsterapeut, og Mille Krüger-Johnsen, der er sygeplejeske og exam. psykoterapeut. Lasse og Mille har mere end 30 års erfaring tilsammen i arbejde med unge og rusmidler. De møder ofte bekymrede forældre, der efterspørger hjælp og metoder til, hvordan de bedst muligt kan støtte deres børn uden om misbrug. fortæller de.
Mødet afholdes onsdag den 30 august mellem klokken 17 og 18.30 på Torvet 3A i Hillerød. Tilmelding skal ske via sms på 21564550.
mw

null

Publiceret 25 August 2017 15:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV