Ellen Hillingsø, Caroline Henderson, Sigurd Barett og mange flere på vej til Hillerød

Hillerød Musik og Teater åbner op for en ny sæson med masser af koncerter og teaterforestillinger

Støberihallen, Frederiksborgcentret, Slotsbio og Frederiksborg Slotskirke danner rammerne om Hillerød Musik og Teaters kommende sæsons 33 teaterforestillinger og koncerter.
Sigurd Barrett besøger kulturnatten og fortæller 'Danmarkshistorie'. 'LIVA', der er en cabaret om Liva Weel med blandt andre Ellen Hillingsø og Henrik Koefoed, og 'Komedien, hvor alt går galt', bliver opført i Frederiksborgcentret. Teater med kant og humor møder vi i Hausgaard-kavalkaden i 'Fornuftens Land'. Ina-Miriam Rosenbaum kommer med forestillingen 'Skattesagens Helte - en komedie om skat, spin og sladder'. Begge i Støberihallen.
Fik du læst: Se billede og video: Kvindelig bilist kørte i kanal ved slottet
“Vi er da stolte af endnu engang at kunne tilbyde vores hillerødpublikum en bred vifte af professionel underholdning og eftertanke med nogle af landets allerbedste skuespillere og musikere. Med vore to nye medlemmer i bestyrelsen, Martin Reinhardt og Thomas Hovaldt, har vi slået døren ind til forestillinger og koncerter, vi ellers ikke ville være kommet i nærheden af. Det gælder klassiske musikere fra Moskva og Berlin og vores hjemlige pianist Kathrine Gislinge. Det ellers lukningstruede Copenhagen Phil, hele Sjællands Symfoniorkester, besøger Hillerød fem gange. Vi er så heldige at få opført J .S. Bachs fantastiske 'Juleoratorium' med orkestret og Københavns Drengekor i Slotskirken. I FrederiksborgCentret en rigtig god symfoniorkesterkoncert med musik af Carl Nielsen og Brahms med violinisten Baiba Skride fra Letland som solist. Og så 'Musik med mere', hvor Copenhagen Phil samarbejder med Allerød og Hillerød Musikskoler. Det glæder vi os meget til at opleve sammen med børnene og deres forældre. Copenhagen Phil er også på banen sammen med Den Jyske Opera i

Tur til Malmø

'Elskovsdrikken' og Verdis 'La Traviata'. Derudover arrangerer Hillerød Musik og Teater busture til Malmøoperaen til 'Spillemand på en tagryg' og operaen 'Lakmé',” lyder det i en pressemeddelelse fra foreningen.
I jazzserien gentager Hillerød Musik og Teater den store julejazzsucces med Caroline Henderson. Hun starter sin turné i Hillerød. Der er også vinterjazz med pianisten Jacob Christoffersens Trio, der har gæstesolist violinisten Kristian Jørgensen med. Begge to kommer oprindeligt fra Hillerød Musikskole.
Læs også: Programmet er på plads: Kræmmermarkedet klar med næsten 30 koncerter
Det er også lykkedes at få det fremragende 'Aarhus Jazz Orchestra' til byen i foråret 2018. Her er der tale om big band-jazz sammen med den schweiziske trio 'Vein'. Men jazzsæsonen starter med et nyt svensk sangtalent, Ellen Andersson, der trods hendes unge alder har rødder i ældre sort, amerikansk jazz. Hun får besøg af en helt usædvanlig talentfuld og lige så ung, dansk altsaxofonist, nemlig Oilly Wallace.
Billetter til koncerterne og forestillingerne kan købes på www.hillerodmusikogteater.dk.
mw

Caroline Henderson giver julejazz-koncert i Støberihallen den 18. november. Foto: Stephen Freiheit

Caroline Henderson giver julejazz-koncert i Støberihallen den 18. november. Foto: Stephen Freiheit

Publiceret 16 August 2017 18:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV