Løbetræning for alle

GoRun er et nyt løbefællesskab i Hillerød, som henvender sig til alle niveauer

Det er vigtigt at komme ud og bevæge sig hver dag, men med mange stillesiddende timer foran skærmen både på arbejde og i fritiden kan det være svært. Det nye koncept GoRun skal være med til at fremme bevægelsesglæde for alle.
I Hillerød afholdes en række GoRun arrangementer henover sommeren med DGI, DIF og lokale samarbejdspartnere som arrangører. Det er gratis at deltage, og det kræver hverken løbeerfaring eller særligt udstyr. De lokale samarbejdspartnere skifter fra gang til gang, hvorfor selve start og mål for løbet vil være forskelligt fra gang til gang.

Gå eller løb

Konceptet er dog det samme på tværs af løbene; en 2,5 - 5 km rute som man kan gå eller løbe én eller flere gange. Den er derfor egnet til alle uanset alder eller motionserfaring.
”Vi ønsker at skabe en serie af korte, ugentlige, lettilgængelige og gratis 2,5 km og 5 km motionsløb i Hillerød by, hvor alle kan deltage uanset niveau, og hvor byens butikker er værter for de enkeltstående arrangementer”, udtaler Troels Frederiksen, løbekonsulent i DGI Nordsjælland, i en pressemeddelelse.

Første løb i Slotsparken

GoRun henvender sig til en bred målgruppe af motionister – både dem, som gerne vil have testet formen, og alle dem, der gerne vil i gang med at bevæge sig. Der er plads til alle – både seniorer, børnefamilier og alle dem midtimellem.
Onsdag 17. maj går og løbes der kl. 17 fra Løberen på Slangerupgade 4, i Hillerød, hvor ruten begiver sig rundt i Slotsparken. Ruten har en beskaffenhed, så man også kan have klapvogn, barnevogn eller rollator med.
Næste løb i rækken er GoRun – Fysio Studio mandag 19. juni kl. 17.30 foran Fysio Studio på Hostrupsvej 4. srj

Publiceret 16 May 2017 15:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV