Sov ude med spejderne på lørdag

Brødeskov Gruppen inviterer alle til spejderdag med orienteringsløb, bål og snitteværksted - og senere lørdag kan man sove i bivuak

At sove ude under stjernerne er en oplevelse hver gang. Den 20. maj inviterer Brødeskov Gruppen på Hulvejen i Ny Hammersholt alle til at tilbringe en nat i det fri. Arrangementet er en del af Det Danske Spejderkorps' nye initiativ: Sov Ude.
Det er en landsdækkende mærkedag, der sætter fokus på de små og store oplevelser, som friluftslivet, naturen og mørket tilbyder. Formålet er at få mange flere med ud i det fri. Alle – uanset om man er spejder eller ej – inviteres med udenfor til hygge, og afslapning og en nat med månen og stjernerne som natlampe.
Brødeskov Gruppen er en af de mere end fyrre spejdergrupper landet over, der inviterer, arrangementet begynder kl. 17.30 og vil vare til næste morgen cirka 9.30.
Jesper Løwe fra Brødeskov Gruppen fortæller:
”Sov Ude er en god anledning til at få gjort mange mennesker opmærksom på de mange muligheder og oplevelser, naturen gemmer på. Vi vil give en smagsprøve på noget af det, friluftslivet Hillerød og omegn har at byde på.”
Du kan læse mere om Brødeskov Gruppens Sov Ude-arrangement på brodeskov.dk/sovude. Det finder sted i Ny Hammersholt. Man skal huske at medbring sovepose og liggeunderlag. Spejderne sørger for bivuak og telte.

Spejder for en dag

Samme dag, lørdag, mellem kl. 14 og 17.30 kan alle interesserede også prøve at blive spejder for en dag hos Brødeskovgruppen.
Der arrangeres fire forskellige løb, og man kan prøve kræfter i forskellige spejderaktiviteter, bl.a. sækkevæddeløb, stridsvognsløb, knob på mange måder, bål på sjove måder, redningsrebskast og et snitteværksted.
I løbet af hele eftermiddagen vil der være mulighed for at købe forfriskninger, også den i området kendte lagkage.
Arrangementet er åbent for alle interesserede.

Publiceret 15 May 2017 04:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV