Kæmpe menneskekæde om Slotssøen skal symbolisere sammenhold

Der skal bruges flere tusinde mennesker til at danne en kæmpe menneskekæde rundt om Slotssøen

Af
Martin Warming

Martin Warming

Under overskriften 'Hillerød Står Sammen' vil der søndag den 11. juni blive dannet en kæmpe menneskekæde rundt om Slotssøen. Arrangørerne, der er ADHD-foreningen Nordsjælland, HSI (Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger) og BUS-Hillerød (spejdere og FDF) håber at op mod 2.500 mennesker vil melde sig under fanerne og være med til at danne den enorme menneskekæde, der bliver godt to kilometer lang.
Menneskekæden, der runder Hillerød Slotssø Byfest af, skal være med til at markere sammenholdet og fællesskabet i Hillerød, fortæller Ole Brandt Thomsen, der er næstformand i ADHD-foreningen Nordsjælland. Det var ham, der fik ideen til menneskekæden.
Læs også: Dobbeltkoncert: Infernal og Burhan G spiller i Slotsparken
“Vi vil meget gerne bidrage til byfesten og være en del af den. Med menneskekæden kan vi vise, at vi kan stå sammen - uanset om man er tyk eller tynd, har et handikap eller en diagnose eller et misbrugsproblem. Alle er meget velkomne til at deltage i menneskekæden, og vi har allerede fået en del positive tilbagemeldinger, så vi håber selvfølgelig på stort fremmøde,” siger Ole Brandt Thomsen.
En professionel dronefotograf vil tage billeder af begivenheden, og De første 2.500 deltagere, der kommer, får et certifikat for deltagelse. Arrangementet afsluttes med brevduer, der flyver ud over søen.
Læs også: Gratis lagkage til alle plejehjemsbeboere
Hvis du vil være med i menneskekæden, skal du møde op på Posen omkring klokken 14 søndag den 11. juni.
Hvis I er flere end 10 mennesker, der går sammen om at deltage, kan I tilmelde jer på www.hillerod.nemtilmeld.dk/232/, og så kommer jeres gruppes navn i avisen sammen med et af de billeder, der bliver taget af dronen.

Publiceret 04 May 2017 15:13

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV