Dobbeltkoncert:

Infernal og Burhan G spiller i slotsparken

“From Paris to Berlin, And every disco I get in, My heart is pumping for love”...

Af
Martin Warming

Martin Warming

Det bliver to af Danmarks helt store musiknavne, der lægger vejen forbi Frederiksborg Slotspark til en dobbeltkoncert i juni.
Det er Hillerød Slotsø Byfest, der har booket Infernal og Burhan G til at give koncert i slotsparken fredag den 9. juni - dagen før koncerten med Sir Cliff Richard.
“Vi har arbejdet på det her i flere måneder, og nu er det endelig lykkes. Jeg synes, det er rigtig godt, at vi kan præsentere to dage med fuldt program. Infernal og Burhan G den ene dag og Cliff Richard den anden. De to koncert henvender sig til to vidt forskellige målgrupper, og det fortæller lidt om, hvor bred vores byfest er,” lyder det fra Carsten Larsen fra Hillerød Slotssø Byfest.
Infernal fejrer i år deres 20-års-jubilæum, og Paw og Lina har i den anledning skruet et powershow sammen med sange fra starten af deres karriere og frem til i dag. Der bliver derfor mulighed for at synge med på både 'From Paris to Berlin', 'I Won't Be Crying' og 'Ten Miles'. Burhan G har haft 13 top 10-singler på den danske hitliste og modtaget adskillige guld- og platinplader, så ham kender de fleste nok også.
“Burhan G har faktisk flyttet en koncert for at kunne spille i Hillerød, så det er vi selvfølgelig meget taknemmelig for,” siger Carsten Larsen.
Dobbeltkoncerten med Infernal og Burhan G starter klokken 20 og foregår i slotsparken med indgang via Rendelæggerbakken. Samme sted som koncerten med Cliff Richard finder sted dagen efter, lørdag den 10. juni.
Læs også: Cliff Richard giver koncert i slotsparken
“Det koster ret mange penge at sætte så stor en scene op, og når vi nu har den stående i forvejen, så kan vi ligeså godt udnytte den fuldt ud. For os har det været vigtigt at finde noget af en vis kvalitet, som vi er sikre på kan sælge nogle billetter og være med til at give byfesten et løft, og det er vi sikre på, at dobbeltkoncerten med Infernal og Burhan G kan være med til,” siger Carsten Larsen, der glæder sig over samarbejdet med kommunen.
“Alle har virkelig bakket op om det her, men jeg tror da også, at politikerne kan se, at det her er med til at tilføre noget værdi til byen. Byfesten trækker mange mennesker til, og får sat Hillerød endnu mere på landkortet,” slutter Carsten Larsen.
Billetterne til dobbeltkoncerten med Infernal og Burhan G kan købes på www.Ticketmaster.dk.

Burhan G har haft 13 top 10-singler. Pressefoto

Burhan G har haft 13 top 10-singler. Pressefoto

Publiceret 07 April 2017 09:17

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV