Babysalmer og De små synger i Ullerød kirke

Babysalmesang har spredt sig til mange kirker gennem de seneste år og har dannet ramme om hyggeligt samvær for babyer sammen med deres mor/far. Den nye sæson i Ullerød kirke begynder torsdag 6. april i henholdvis kl. 9.30 og 10.30. 'Babysalmesang' er for børn i alderen 2-12 mdr. sammen med mor/far.
”Vi synger vers af udvalgte salmer og laver bevægelser eller dans til (mange af vore salme-melodier er oprindeligt dansemelodier) og desuden er der børnesange og rim/remser, der kan bruges på puslebordet eller i andre situationer derhjemme. Vi bruger enkle effekter til at variere sangene med, såsom tørklæder, rasleæg, sæbe-bobler m.m., så barnets opmærksomhed fanges. Og pauser til bare at lytte og være i kirkerummet,” fortæller Tine Matthews der er Kirke og kulturmedarbejder i Ullerød kirke.
Det samme program følges hver gang, evt. med små ændringer undervejs. Efter nogle gange er det tydeligt, at børnene genkender sangene/ritualet og føler sig trygge ved det.
”'De små synger' er for børn i alderen 1-4 år. Det henvender sig til forældre, bedsteforældre, dagplejemødre og andre, der gerne fortsat vil have mulighed for at benytte sig af et dejligt musikalsk samvær mellem barn og voksen i den unikke ramme, som kirkerummet udgør. Vi synger, danser, leger og spiller nye og gamle børnesange, yndlingssange og fagte-sange, og der fortælles historier med smårekvisitter, så der både er grin og gys for store og små,” fortsætter Tine Matthews. 'Babysalmesang' og 'De små synger' foregår i kirken, for at give barnet en fortrolighed med kirkerummet. Det varer ca. 45 min. hver gang. På hvert hold er der op til 12 børn i selskab med mor/far, bedste elle andre. Efter de ca. 45 min. med sang, musik og bevægelse er der mulighed for at få en kop kaffe/the eller vand med en bolle og lidt frugt til. Samt at få snakket sammen.
Tilmelding efter først til mølle-princippet. Til kirke og kulturmedarbejder Tine Matthews på mail tma@km.dk, der også oplyser om pris mm.

Publiceret 19 March 2017 20:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV