Akvarelgruppe udstiller under kunstdagene

En gruppe af kunstnere, som ugentligt maler i Hillerød Kunstforenings lokaler på Annaborg, udstiller deres akvarelmalerier i Uddannelsescentret på Milnersvej 40 i forbindelse med Hillerød Kunstdage 24.-26.marts.
Akvarelgruppen, som startede for nogle år siden, udstiller cirka 200 værker af i alt 17 kunstnere, som også tæller en række gæsteudstillere. Mange af kunstnerne vil selv være til stede under Kunstdagene, så man kan få en snak om billederne. Nogle af kunstnerne vil stå og male, så publikum også kan få set, hvordan en akvarel bliver til.
Maleriernes udtryk spænder fra det traditionelle akvarelmaleri til den mere eksperimenterende og flydende moderne nordiske stil.
Der er fernisering på udstillingen 24.marts kl.16, hvor alle er velkomne. Åbningstalen holdes af uddannelseschef Sanne Goksøyr, og skolens musiklærer Christina Borello Skou og nogle af hendes elever spiller. Ellers er det åbent fredag 15 -19 og lørdag-søndag 10-17.
Lørdag 25. marts kl. 13-15 vil der være en workshop, hvor alle kan forsøge sig med akvarelmaling på begynderniveau under kyndig vejledning.
srj/mdt

Udstillerne er:

Akvarelgruppen:
Arne Lindahl
Birgitte Westh
Børge Jensen
Ingrid Korning
Kirsten Frederiksen
Preben Svensson
Stig Jørgensen

Gæsteudstillere:
Bendt Pedersen
Dorte Munck Jakobsen
Frida Andersen
Halldis Wirstad
Inge Mette Kirkeby
Karen Lindberg
Lena Kristiansen
Marianne Gross
Mona Sloth
Susanne Ulf Hansen

Publiceret 19 March 2017 06:00

Hillerød Posten nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Hillerød Posten
SENESTE TV