Mød forfatter Claus Willumsen ved bogreceptionen i Café Slotsbio.

Mød forfatter Claus Willumsen ved bogreceptionen i Café Slotsbio.

Hillerød-forfatter donerer overskud til UNICEF Danmark

Claus Willumsens nyeste bog, ”Konfigurationer”, lå frisk fra trykken i midten af december 2015, da han tog en rask beslutning. Overskuddet fra bogen skulle gå til velgørenhed

Af
Af Claus Beyer

Forfatteren Claus Willumsen udgav sin syvende bog, digtsamlingen ”Konfigurationer”, den 17. december 2015. Nu kan du komme til bogreception den 13. februar 2016 i Café Slotsbio og vær med til at hjælpe verdens børn.
”Vi taler allesammen om at være gode ved hinanden i julen, og det er vi også, men jeg ville gerne gøre noget, der rækker ud over den søde juletid. Så jeg kontaktede UNICEF Danmark og fortalte, at jeg gerne ville donere overskuddet til dem.”
”Selvfølgelig vil jeg gerne udbrede kendskabet til mine bøger, men det giver lige et ekstra incitament, at man kan hjælpe børn, som ofte er de største tabere, når der er krig, hungersnød og andre fortrædeligheder”.
”Konfigurationer” har en lidt speciel tilblivelseshistorie:
”Det startede som en udfordring til mig selv, hvor jeg ville skrive ét digt om dagen i en periode, direkte på Facebook”, fortæller Claus Willumsen. ”Og det blev så til 365 digte. Det overraskede mig lidt, at det rent faktisk kunne lade sig gøre at skrive så disciplineret.”

Bogreception med livemusik

Kom og mød Claus Willumsen, når der afholdes bogreception i Café Slotsbio d. 13. februar fra klokken 14 til 16.30. Her vil han læse op fra ”Konfigurationer”, og der vil imellem oplæsningerne blive spillet livemusik. Det vil desuden være muligt at købe et udvalg af Claus Willumsens bøger og få dem signeret.

Publiceret 06 February 2016 11:00