Rikke Elster har taget Povl Carstensen og Thomas Wivel med til stand up-show på Føllegård.

Rikke Elster har taget Povl Carstensen og Thomas Wivel med til stand up-show på Føllegård.

Stand up'ere indtager Føllegård

For første gang er der stand up til kulturweekenden på Føllegård, når Thomas Wivel, Povl Carstensen og Rikke Elster optræder lørdag

Af
Steen Tue Bjerborg

Når Føllegård Alive og Skævinge Kunstforening i weekenden den 20. og 21. juni atter slår dørene op til kulturweekend med kunstudstilling på Føllegård, bliver det i år for første gang også med stand up-optræden på programmet.
Hillerød-stand up'eren Rikke Elster har taget to kendte komiker-kolleger Thomas Wivel og Povl Carstensen med, og de giver et stand up-show på Føllegård lørdag fra kl. 15 til 17.
Imens Thomas Wivel er en af pionererne i stand up-miljøet og Povl Carstensen kendt fra blandt andet 'John & Åge', er Rikke Elster stadig forholdsvis ny som stand up'er, men hun har vist sig at være et interessant og anderledes indslag, da hun også synger og spiller guitar.
 

Foredrag søndag

Rikke Elster kan også opleves om søndagen, hvor hun fra kl. 13 holder et foredrag med titlen, 'Grin mere – Livsglæde. Latter en sjov vej til sundhed', der tager udgangspunkt i en artikel skrevet i magasinet Psykologi.
Billetter til 50 kroner om lørdagen og 40 kroner om søndagen kan købes på foellegaard.dk eller i SuperBrugsen i Skævinge.

Fernisering lørdag

 
Kunstudstillingen, der denne gang præsenterer kunstnere fra Skævinge Kunstforening, åbner lørdag kl. 14. Det sker med en fernisering, hvor Kunstforeningen byder på et glas koldt hvidvin til de fremmødte, og kunstnerne er til stede for at mødes med publikum og fortælle om deres arbejdsmetoder og glæden ved at fremstille kunst.
Udstillingen har åben lørdag fra kl. 14 til 17 og søndag fra kl. 11 til 15, og der er gratis adgang.
 

Udstillere

Annette Stacey: Eksperten i pileflet, der nu også har taget penslen i egen hånd. Birgit Printz: Silke i både billeder og tørklæder. Gerda Lauridsen: Medlem af malergruppen HILDUR og underviser i billedkunst. Ib Mathiassen: Eksperimenterende i alle stilarter, blandt andet med inspiration i rustent jern. Jette Guldberg: Det spirituelle og meditative med inspiration fra rejser til Indien og Sri Lanka. Lene Kure Larsen: Ekspressionisme med genkendelige elementer, oftest i menneskelige former. Tove Kragh: Speciale er gummistøvler i beton. Ulrik Hasemann Jensen: Den glade pensionist, inspireret af naturen, deltager i malergruppen på Føllegård.

Publiceret 16 June 2015 00:00