Kræftens Bekæmpelse slår på tirsdag dørene op for deres nye genbrugsbutik, som ligger lige over for Hillerød Politistation. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Kræftens Bekæmpelse slår på tirsdag dørene op for deres nye genbrugsbutik, som ligger lige over for Hillerød Politistation. Arkivfoto: John Jessen Hansen

Borgmesteren klipper snoren til ny genbrugsbutik

Kræftens Bekæmpelse slår på tirsdag dørene op til deres nye genbrugsbutik i Østergade. Det fejres med musik og borgmestersnoreklip

Der er musik, gaver og rød snor, når Kræftens Bekæmpelse åbner deres genbrugsbutik nummer 12 i Danmark.

Det sker i Østergade 14 i Hillerød på tirsdag den 18. februar, lige ved siden af Hillerød Kirke.

Butikken er en 'Igen-butik', som er Kræftens Bekæmpelses koncept for kvalitetsgenbrug, og butikken får omkring 70 frivillige tilknyttet.

Klokken 11 klipper hvor borgmester Dorte Meldgaard den røde snor, musikere fra Drabantgarden spiller, og der er uddeling af en gratis børnebog til dem, der køber legetøj og børnetøj, og der er konkurrencer.
Distriktschef Jeanette Sandager forventer, at mange vil komme forbi i løbet af åbningsdagen:
”De 45 frivillige medarbejdere har knoklet for at få fyldt butikken op med varer de sidste uger og gøre alt klar til en fin åbningsdag. Der har virkeligt været stor interesse for butikken fra alle, som er kommet forbi, mens vi har arbejdet her,” fortæller hun i en pressemeddelelse.
 

Mange har doneret ting

Heldigvis har mange borgere allerede været forbi for at give donationer til butikken. Der er både møbler, porcelæn, bøger, legetøj og tøj og mange andre ting.
"Så nu glæder vi os til at begynde at sælge, så der kan komme penge ind til kræftsagen” siger Jeanette Sandager.
Senere på foråret, formentligt i løbet af maj måned, flytter Kræftrådgivningen i Hillerød fra de nuværende lokaler i Møllestræde også til Østergade 14.
Herefter er Kræftens Bekæmpelse til stede med faciliteter på 1.200 kvadratmeter i Hillerød bymidte.

null

Publiceret 12 February 2014 14:00