Huset på Rønnevangs alle 3 er faldefærdigt. Arkivfoto: Mdt
Huset på Rønnevangs alle 3 er faldefærdigt. Arkivfoto: Mdt
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kommunen er i dialog om mange foreningers fremtid i Hillerød

Der bliver etableret et anvendelsesfælleslab for flere foreninger på den gamle genbrugsstation på Rønnevangsalle 3 til 5

Af Claus Beyer

Ni foreningerne fra Moseholmsvej, Dyremosegård og Viemosegård blev inviteret til dialigmøde med kommunen om et anvendelsesfællesskab på Rønnevangsalle 3 – 5 i Hillerød.

Med udgangspunkt i foreningernes tilbagemeldinger vurderer forvaltningen i Hillerød, at det er muligt at etablere et fællesskab på Rønnevangsalle, der tilgodeser et kultur- og foreningslivsformål og som delvist imødekommer et behov for pladskrævende opbevaring.

Flere foreninger herunder Hjernesagen, Røde Kors, Brødeskovgruppen, Skævinge IF venner, Ålholm IF Venner, Selskov håndbold, Hillerød Philatelistklub udtrykte, at såvel mødelokaler som opbevaringskapacitet i garager og carporte i et vist omfang vil kunne imødekomme foreningernes fremtidige behov.

Enkelte foreninger f.eks. Ålholm IF Venner, Tulstrup MC og Dykkerklubben Søhesten tilkendegav dog, at deres foreningsaktiviteter har en særlig karakter, hvilket kunne tale for en anden placering end Rønnevangsalle. Et sådan ønske har Ålholms Venner allerede fået løst, da de flytter til hovedbygningen på Bjerggården i Tjæreby.

Kultur og Fritidsudvalget har ligeledes godkendt og sendt en indstilling videre til økonomiudvalget og Byrådet, hvor der skal af sættes et beløb på 200.000 kroner til istandsættelse og til at gøre en opstart af et anvendelsesfællesskab muligt på Rønnevangsalle og hvis der bliver behov for yderligere tilskud ved andre anvendelsesfælleskaber end på Rønnevangsalle, så skal der kigges separat på sådanne ansøgninger.

Her på Bjerggård ved Tjæreby flytter Ålholms Venner ud. Arkivfoto: Mdt
Her på Bjerggård ved Tjæreby flytter Ålholms Venner ud. Arkivfoto: Mdt
Publiceret: 19. April 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt