Kirsten Jensen (tv.) skal igen sætte sig for bordenden i byrådet, mener en enig generalforsamling og MF'er Christine Antorini. Pressefoto
Kirsten Jensen (tv.) skal igen sætte sig for bordenden i byrådet, mener en enig generalforsamling og MF'er Christine Antorini. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kirsten Jensen styrer efter borgmesterkæden

Generalforsamlingen genvalgte mandag aften deres borgmesterkandidat

Der var ingen overraskelser mandag aften, da Socialdemokraterne skulle vælge personen med potentiale til at styre efter borgmesterposten i Hillerød i 2017. Det var en enstemmig generelforsamling, der valgte Kirsten Jensen som borgmesterkandidat.

Med 3.846 personlige stemmer ud af i alt 7.596 socialdemokratiske fankrydser ved sidste valg i 2013 var valget af Kirsten Jensen også forventet.

Kirsten Jensen har stor politisk erfaring. Hun har i perioden fra kommunesammenlægningen i 2007 og indtil 2013 været borgmester, og hun har siden, som gruppeformand for byrådets næststørste partigruppe, været 1. viceborgmester

Hun har været formand for Forbrugerrådet i fire år og har været medlem af Europa-Parlamentet i ti år.

Kirsten har erfaring med at skabe markante resultater. Gode alliancer med borgere og byrådet og et stærkt politisk netværk førte til regionens beslutning om, at det nye hospital naturligvis skal ligge ved lokal- og s-banen, fremhæver partiet i en pressemeddelelse.

På samme måde arbejder hun ihærdigt for sagen om sammenhæng mellem den nye station ved Favrholm og ombygning af Hillerød Station. Passagerne skal have det nemmest muligt, og det hele skal stå klar, når hospitalet åbner.

Det sås blandt andet, da hun sammen med pendleren Jesper Tornberg tog initiativ til et borgermøde om fremtidssikring af Hillerød station i april.

Varm anbefaling

På generalforsamlingen deltog folketingsmedlem Christine Antorini, der varmt anbefaler Kirsten Jensen med disse ord:

”Man skal have politisk flair, et varmt hjerte og et højt energiniveau, når man skal være Hillerøds leder. De kendetegn har Kirsten, og det benytter vi os også af, når vi tager fat på sager som Nationalparken Kongernes Nordsjælland, der vil blive en kæmpe fordel for naturen omkring Hillerød og for kendskabet til den kulturhistorie, som vores område er så rigt på," siger Christine Antorini i en pressemeddelelse.

Socialdemokraterne fik ved valget i 2013 1.330 flere stemmer end ved valget i 2009.

Borgerne går til valg igen 21.november 2017.

Venstres borgmesterkandidat er Klaus Markussen

De Konservatives er Dorte Meldgaard

Publiceret: 31. August 2016 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt