Slotsnissen Julian har igen i år åbnet sin egen nisseskole for hele familien, lyder et af decembers mange tilbud på Frederiksborg Slot.
Slotsnissen Julian har igen i år åbnet sin egen nisseskole for hele familien, lyder et af decembers mange tilbud på Frederiksborg Slot.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jul og nisserier på Frederiksborg Slot

Julen på Frederiksborg Slot byder på en hel række aktiviteter for store og små.

Der er juleomvisninger kl. 13.30 på de tre første adventssøndage, hvor familien sammen med en uddannet slotsnisse kan blive klogere på julen, mens man bevæger sig rundt i museets smukke stuer. Efter omvisningen i museet fortsætter nissehyggen i Børnenes Danmarkshistorie, hvor man kan lave julepynt.

Alle dage i december kan børnene også prøve kræfter med julesporlegen. Her skal børnene holde tungen lige i munden og bruge øjnene, når slotsnissen Julian gemmer sig et sted på slottet. Der vanker en lille julepræmie i museumsbutikken til de gæster, der finder ham.

Lørdag 2. december kl. 13 er der musikalsk juleomvisning. Frederiksborg Kammerkor synger et bredt udvalg af julesange, der suppleres med fortællinger om julens historier og traditioner.

I hele december viser museet desuden kjoler, dragter og nissekostumer fra DR's julekalendere. jesl

Publiceret: 03. December 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

Bøger
Forsiden netop nu