Jeanette Bredsten, Ny Hammersholt, er ny instruktør i bevidsthedstræning. Pressefoto
Jeanette Bredsten, Ny Hammersholt, er ny instruktør i bevidsthedstræning. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jeanette er instruktør i bevidsthedstræning

Du har måske lært, at du kan træne hjernen ved hjælp af at løse kryds og tværs eller at en tur ude i naturen, meditation eller yoga kan reducere dit stressniveau?

“Men du har måske ikke lært, at du bevidst kan udvikle og træne hjernen til at håndtere livets mange udfordringer. Det kan vi nu med BevidsthedsTræning,” siger Jeanette Bredsten, Ny Hammersholt, der er startet som instruktør for Unique Mind ESP i Danmark.

Fik du læst: Pernilles lillebror døde i en togulykke

BevidsthedsTræning er træning af hjernen på en systematisk måde for at optimere og styrke hjernens funktioner, sådan at vi får en balance mellem sund fornuft og følelser, og hjernen bliver mere effektiv.

”Min drivkraft er at få flest mulige til at bruge BevidsthedsTræning for at forhindre udbrændthed, lære at takle stress og modstand ved, at vi bliver den bedste version af os selv,” fortæller Jeanette Bredsten, der starter med at holde kurser i København, Århus, Odense og Esbjerg.

Drømmen er også at kunne holde kurser lokalt i Hillerød. Jeanette Bredsten kan kontaktes jeanette@uniquemindesp.com.

Jeanette Bredsten er vokset op i Norge, men flyttede til Ny Hammersholt i 2015. Her fandt hun og hendes danske kæreste et hus i smukke og idylliske omgivelser tæt på naturen og med plads til besøg fra familien, skriver hun i en mail til Hillerød Posten. gs

Publiceret: 02. September 2017 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere