Anna Ritsmar fra Hillerød er blandt favoritterne til at vinde Melodi Grand Prix med nummeret ’Starlight’. Pressefoto: Agnete Schlichtkrull
Anna Ritsmar fra Hillerød er blandt favoritterne til at vinde Melodi Grand Prix med nummeret ’Starlight’. Pressefoto: Agnete Schlichtkrull
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hør sangen: Gode odds for at Anna vinder Melodi Grand Prix

Sangene til Melodi Grand Prix er offentliggjort, og Danske Spils oddssættere har vurderet sangene, og peger på sang nr. 1 og 2 er nogle, man skal holde øje med. Sang nr. 2, 'Starlight', synges af 17-årige Anna Ritsmar fra Hillerød.

Fik du læst: Lidl lader vente på sig

”Vi har sang nr. 1 og 2 som favoritter til at gå til finalen. Det bliver blandt disse sange, vi finder vinderen, hvilket odds 3,50 på Starlight (sang nr. 2), odds 3,75 på Riot (sang nr. 1) også indikerer,” siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil, i en pressemeddelelse. Han vil dog ikke pege entydigt på, at vinderen nødvendigvis findes her.

”Ser man på statistikken, så er der ikke noget sangnummer lavere end nr. 4, der har vundet siden 2009, hvilket burde udelukke nr. 1 og 2. Omvendt så plejer sang nr. 10 altid at komme i finalen, men her er Albin Freddy svensk, og svenskerne har ikke vundet Dansk Melodi Grand Prix endnu, og plejer ikke at klare sig godt, men vi giver alligevel odds 8 her, fordi sangen kan noget,” siger Mathias Reimer Larsen.

LYT TIL ALLE SANGENE HER

Publiceret: 05. Februar 2018 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten