Arkivfoto
Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hjerteforeningens nytårsmarch: Motion og samvær er en hjertesag

Næsten 100 vandrede med Hjertesagen

Af Claus Beyer
På trods af det nok mest almindelige danske grå og isglatte vintervejr, deltog 97 for sjette år i træk i Hjerteforeningen Hillerøds afholdte nytårsmarch på Hjertestien i Præstevangskoven. Et arrangement der sætter fokus på motion og socialt samvær.

Formand Ole Petersen bød velkommen og derefter kunne børn og voksne komme ud og gå den 2,7 km lange rundstrækning, med indlagt konkurrence for børnene. Børnene skulle på ruten finde fem bogstaver, som var ophængt i træerne og sammensætte dem til ordet: KANIN.

Det er efterhånden blevet en fast tradition for mange borgere at deltage i marchen, heriblandt både viceborgmester Kirsten Jensen og Hjerteforeningen’s Steffen Jørgensen, som dog begge var bukket under for feber og forkølelse.

”Til gengæld kom en 78-årig mand helt fra Roskilde med bussen for at deltage,” fortæller formand Ole Petersen

Marchen afsluttedes ved Sorte Dam, hvor Hjerteforeningen bød på champagne, børnechampagne, kakaomælk og kransekage og her trak en af deltagerne Linea Thamdrup fra Allerød lod blandt de heldige vindere, i viceborgmester Kisten Jensens fravær. Blandt de børn der havde gættet det rigtige svar (kanin) var der 12 børn, der hver fik en slikpose.

Publiceret: 11. Januar 2017 20:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere