Rigtige mænd i fuld gang med træningen hos Firmaidræt Hillerød.
Rigtige mænd i fuld gang med træningen hos Firmaidræt Hillerød.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hillerøds Rigtige Mænd i skarp træning

Firmaidræt Hillerød og Hillerød Kommune har haft inviteret til intro – og træningsaften for DR1"s nye projekt Rigtige Mænd, der er et gratis on-line træningsfællesskab, hvor alle danske mænd kan melde sig i hold. På aftenen var der både fremmøde af Firmaidræt Hillerøds allerede aktive Rigtige Mænd-hold, men også nye interesserede var mødt op.

Aftenen startede med en præsentation af projektet, hvorefter konsulent Perle MacDonald fra Hillerød Kommune fortalte om vigtigheden af at motionere og få en sundere livsstil. Herefter deltog alle i en 'let omgang cirkel-træning' under kyndig ledelse af de to instruktører Lene Vincent Pedersen og Kirsten Wolf-Petersen.

Deltagelse i træningsfællesskabet kræver hverken indmeldelse i et fitnesscenter, penge op af lommen eller smart 'cross-fit beklædning'. Her er alle lige og hvor der med sjov og mandehørm trænes for dels at konkurrere mod andre hold i hele Danmark og dels trænes op til at deltage i det landsdækkende Rigtige Mænd Løbet, der foregår onsdag 24. maj 2017 blandt andet også i Hillerød.

Der er sæson præmiere med den nye 'Rigtige Mænd' serie på DR1 onsdag 5. april. Alle mænd kan være med til at udfordre Søren Smed, Lindy, Hammer og Co – man skal blot melde sig til 'Sjakket' på www.rigtigemænd.dk – og det er helt gratis.

Publiceret: 05. April 2017 18:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere