Hillerød havde chancer til både fire og fem mål mod Brønshøj, men afslutningerne var ikke gode nok. Foto: Claus Beyer
Hillerød havde chancer til både fire og fem mål mod Brønshøj, men afslutningerne var ikke gode nok. Foto: Claus Beyer
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hillerød-træner: ”Vi skal ville det noget mere”

Træner Tommy Schram var ikke tilfreds med Hillerøds nederlag på 0-2 til Brønshøj

Af Claus Beyer

Hillerød spillede sin første hjemmekamp i 2. division i lørdags, og foran cirka 650 tilskuere tog hjemmeholdet imod de gule hvepse fra Brønshøj.

Hillerød havde faktisk meget af spillet igennem hele kampen, og holdet kom også frem til mange store chancer, men når bolden skulle bankes i netmaskerne, manglede afslutningerne kvalitet.

I den modsatte ende fik gæsterne også spillet sig frem til nogle gode chancer, og her var kvaliteten lige en tand bedre. Efter godt et kvarter bragte Brønshøj sig foran på en afslutning, der blev rettet af på vej mod målet. Og så lykkedes det gæsterne at lukke kampen, da der manglede godt en kvarter, da scoring til 0-2 faldt i det 74. minut.

Hillerøds anfører, Jackie Rasmussen var da heller ikke tilfreds, da kampen blev fløjtet af.

”Vi får pladsen til at spille på, men vi formår bare ikke at udnytte vores målchancer,” sagde anføreren, og Hillerøds træner Tommy Schram roste heller ikke holdet efter de første 90 minutter på hjemmebane i 2. division.

Vi skal vise attitude

”Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med, at vi taber kampen 0-2. Vi er for flinke, vi mangler vildskab, det virker som om mange er benovet over at spille i rækken, men vi er et ligeså godt hold som Brønshøj – vi skal bare lære at score på alle vores chancer. Det burde jo være sådan, at vi næsten skulle bære de fleste af spillerne ud af kampen, så meget skal der fightes for pointene i divisionen. Det hjælper jo ikke, hvis vi begynder at være tilfredse med at tabe 0-2. Vi skal ville det noget mere. Vi skal vise attitude, i dag lykkedes det os jo næsten at lulle de mange tilskuere i søvn,” sagde en tydelig skuffet træner efter kampen.

Hillerøds næste kamp spilles på lørdag ude mod AB. Kampen spilles klokken 15. Weekenden efter spiller Hillerød igen ude, denne gang mod B 93 og så er næste hjemmekamp lørdag den 2. september, hvor Hillerød skal møde Skovshoved. Den kamp spilles også klokken 15.

Publiceret: 12. August 2017 17:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt