Skoleleder Mehmet Kutlu er glad for 14.pladsen.Foto: Jens Berg Thomsen
Skoleleder Mehmet Kutlu er glad for 14.pladsen.Foto: Jens Berg Thomsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hillerød Privatskole jubler over topplacering

CEPOS-analyse viser, at Hillerød Privatskole kommer ind på en 14.plads på landsplan

En ny undersøgelse af landets grundskoler (privat-, folke-, og efterskoler) placerer Hillerød Privatskole på en 14. plads ud af samtlige landets skoler. Undersøgelsen er udført af den borgerligt liberale tænketank CEPOS, og tænketanken har kigget på, hvordan eleverne klarer sig i afgangsprøverne i forhold til, hvad der er forventeligt i forhold til socioøkonomiske og -kulturelle forhold.

”Vores undervisning har været til konstant diskussion, vi har gennemført den ene evaluering efter den anden og rettet ind for at lære af vore erfaringer og har på den måde hele tiden været bevidste om, hvorfor vi gjorde som vi gjorde – og målet for os alle har hele tiden været til stadighed at forbedre og udvikle vores undervisning”, siger skoleleder Mehmet Kutlu i en pressemeddelelse. Han fortæller, at skolen har lagt stor vægt på læsning, matematiske og naturvidenskablig samt at styrke eleverne i fremmedsprog.

Hillerød Privatskole flyttede for fem år siden til Hillerød, men med navnet Furesø Privatskole, fordi den tidligere lå i Farum. I januar skiftede skolen navn for at signalere, at man er kommmet til Hillerød for at blive.

Publiceret: 15. August 2015 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Hillerød Posten

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt