Børn og unge kan komme på håndboldskole til august i Hillerød. Pressefoto
Børn og unge kan komme på håndboldskole til august i Hillerød. Pressefoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hillerød-klub tilbyder håndboldskole til sommer

Der er mulighed for at komme på håndboldskole i Hillerød til august

Tilmeldingen til årets håndboldskoler er nu åben, og i Nordsjælland er flere klubber hoppet med på VM-vognen og tilbyder DHF's håndboldskoler i løbet af sommerferien.

Syv klubber står nemlig klar til at tage imod en masse børn, når de afholder håndboldskole i løbet af sommerferien, blandt andet Hillerød Håndbold Klub. Her foregår håndboldskolen fra 6. til 10. august i Frederiksborgcentret.

DHF's Håndboldskoler er åben for alle fra fem til 16 år, som har lyst til at prøve kræfter med håndbold. Det er dog forskelligt fra klub til klub hvilke årgange, de tilbyder.

“Skolerne skaber et unikt fællesskab. Ikke kun blandt trænere, trænerassistenter og frivillige, men i høj grad også blandt spillerne, som måske går i forskellige klasser eller på forskellige skoler. På denne måde skaber håndboldskolerne relationer på tværs,” fortæller projektleder Christian Køhler fra DHF i en pressemeddelelse.

Konkurrence og nyt tema

Som et af de nye tiltag deltager alle, der har tilmeldt sig inden den 15. marts i en lodtrækning om at træne med de danske landsholdskvinder til efteråret. Derudover vil der være VM-tema. Tilmelding kan ske på www.hndbld.nulogy

Publiceret: 09. Februar 2018 16:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Hillerød Posten